Autopesupalvelut

Lisätietoa auton käsinpesusta ja Ceramica-käsitte­lystä | Raisio

Ota yhteyttä

Auton käsinpesu kannattaa

Autopesula Pressissä Raisiossa autosi saa hellän, mutta tehokkaan käsinpesun. Puhdistamme auton hankalimmatkin paikat tarkasti ja maalipintaa vahingoittamatta, jolloin voit olla lopputulokseen erityisen tyytyväinen.

 

Auton säännöllinen käsinpesu auttaa ehkäisemään lian palamista kiinni maalipintaan. Pahimmillaan lika voi kuluttaa maalipinnan puhki. Myös talvella teille levitettävä suola saattaa vahingoittaa auton maalipintaa ja aiheuttaa vaurioita, kuten ruosteen muodostumista. Säännöllinen käsinpesu auttaa säilyttämään auton maalipinnan hyvässä kunnossa niin kesällä kuin talvellakin.

 

Tuo autosi meille pestäväksi! Teemme myös puleerausta, fixauksia sekä sisäpesut, vahaukset ja Ceramic-pinnoitukset.

Ceramica-suojakäsittely 3 vuoden takuulla maalipinnoille

Ceramica on ainutlaatuinen ajoneuvojen maalipinnan suojaus­menetelmä, joka perustuu korkealle jalostettujen synteettisten suoja-aineiden yhdistel­mään. Käsittely soveltuu sekä uusien että käytettyjen autojen pinnoille.

Ceramican syvä kiilto on joustava, ilmatiivis, vedenkestävä ja kutistumaton. Se suojaa maalipintaa linnun jätöksiltä, hapettumiselta, maantiesuolalta, UV-säteilyltä ja muilta ympäristösaasteilta. Samalla käsittely parantaa maalipinnan värin syvyyttä. Antistaattinen kerros tekee puhtaanapidosta helpompaa: vahausta ei enää tarvita ja pinta kestää hyvin pesua. Ceramica-käsitelty pinta ei myöskään vaadi erikoishoitoaineita tai erityistä ylläpitokäsittelyä – suosimalla auton käsinpesua maalipinta säilyy kauniina ja kiiltävänä 24–36 kuukautta, ilman tarvetta uudelleenvahaukselle. 


Huomioithan kuitenkin, että voimakas mekaaninen maalipinnan rasitus lyhentää tuotteen suojaavia ominaisuuksia ja vahingoittaa auton maalipintaa. Ceramica-valtuutettuna käsittelypisteenä arvioimme maalipinnan uudelleenkäsittelyn tarpeen 24 kuukauden kuluttua edellisestä käsittelystä.

Ceramica-käsittelyn edut

  • ajoneuvoasi ei tarvitse enää vahata

  • ajoneuvosi puhtaanapito helpottuu

  • ajoneuvosi jälleenmyyntiarvo säilyy tai jopa kasvaa

  • ajoneuvosi ulkonäkö on aina näyttelykuntoinen.

Ennen Ceramica-käsittelyä auton maalipinta tulee kunnostaa huolellisesti, tarvittaessa koneellisesti kiillottamalla. Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdistettu vahasta, kiillotusainejäämistä sekä rasvasta.

Ceramica-käsittely tekstii­leille

Ceramica-tekstiilinsuojausmenetelmä takaa tekstiileille näkymättömän
pinnoitteen. Se varmistaa, että verhoilu säilyy tahrattomana. Pinnoite
on vedenkestävä. Nesteroiskeet, kuten kahvi tai virvoitusjuomat, eivät
enää imeydy kankaaseen, joten ne on helpompi poistaa. Eläinten karvat on jatkossa helppo imuroida pois. Tekstiilinsuojalla käsitelty sisustus näyttää kuin uudelta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää