Autopesula Press

Autopesut ja muut palvelut laatutyönä | Raisio

Autopesula Press on autopesujen ammattilainen! Tiimimme puhdistaa ja vahaa autosi ammattitaidolla ja kokemuksella – olipa allasi henkilöauto, pakettiauto, asuntoauto, kuorma-auto tai moottoripyörä. Meiltä saat niin auton käsinpesut, sisä- ja ulkopuhdistukset kuin autovahaukset nopeasti ja laadukkaasti! Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita Raisiossa, Purokatu 2:ssa. Kun haluat parasta, tule meille palveltavaksi. Tervetuloa!  

Autopesut ja -vahaukset – vain parasta autollesi

Asiakastyytyväisyys ja palvelujemme laadukkuus ovat meille tärkeitä arvoja, mistä johtuen olemme valinneet palvelumme sekä käyttämämme pesuaineet ja vahat (mm. Diamondbrite) ja työvälineet huolella. Olemme valtuutettu Ceramica-käsittelypiste – ainoana Raisiossa – ja teemme Ceramica- maalipinnan takuukäsittelyjä 3 vuoden takuulla. Lisäksi palveluihimme kuuluvat Lacroe- maalipinnan takuukäsittelyt ja Diamondbrite-suojauskäsittelyt. Meillä autosi saa aina korkeatasoisen käsittelyn!

Myös venepesut ja työkoneiden pesut!

Palvelumme kattavat myös veneiden pesun, kiillotuksen sekä sisäsiivouksen. Venepesu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Työtilamme mahdollisuuksien mukaan käsittelemme isompiakin työkoneita. Pesemme nyt myös kuorma-autojen etuosat!

Ota yhteyttä »

tervetuloa!